Denne personvernerklæringen forteller om hvordan NBBO Vaktmesterservice samler inn og bruker personopplysninger.

NBBO Vaktmesterservice, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd). Grunnlaget for innsamling av informasjonen er for å kunne kontakte deg (ved innsending av kontaktskjema).

Kontaktskjema
Vi samler informasjon for å kunne yte kundene våre så god service som mulig. Når du ber om en kostnadsfri befaring, lagrer vi opplysningene du selv frivillig har oppgitt til oss ved å fylle ut kontaktskjemaet. Dette inkluderer blant annet navn, epostadresse og telefonnummer. Disse opplysningene bruker vi utelukkende for å komme i kontakt med deg.

Google Analytics
Vi bruker Google Analytics for å analysere besøksdata, som f. eks. antall brukere som besøker ulike sider og varigheten til disse besøkene. Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt. Informasjonen fra Google Analytics blir lagret på Googles servere, i tråd med EUs personvernlovgivning (GDPR). Google LLC er databehandler for denne informasjonen.

Informasjonskapsler (cookies)
Vaktmester-service.no benytter informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som lagres på brukerens datamaskin.

Dine rettigheter
I henhold til norsk lov kan du når som helst få innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg, og få disse rettet eller slettet dersom du ønsker det, ved å sende en e-post til vaktmester@nbbo.no.